top of page

Anna Guasch

Anna Guasch.JPG

Redactora creativa en l’àmbit de la comunicació publicitària des de 1997.

 

I què té a veure la redacció creativa amb la moviment i la consciència corporal? Molt més del que ens pensem! Hi ha dies que escric amb la panxa, altres que escullo les idees amb els músculs del nas i, sovint, faig el procés del pensament creatiu mentre prenc consciència de la respiració.

Escriptura, consciència, creativitat són disciplines que van a la recerca de camins, de connexions, de noves comprensions... i beuen de la mateixa font mentre prenem consciència de la respiració, de l’atenció que posem a les coses que fem, de la comunicació, la passió, l’enfoc, l’escolta, del fer esborranys, seleccionar, passar a net, escoltar...

 

Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Va començar la seva trajectòria professional amb l'inici de la publicitat online a OGILVY INTERACTIVE. Però aviat es va adonar que el mitjà no sempre és el missatge i es va posar a escriure quantitat de de fullets i a “fer ofici” a SAATCHI & SAATCHI HEALTHCARE. Després es va sumar a la revolució dels portals des del departament de màrqueting de RETEVISIÓN INTERACTIVA, on es va crear la marca eresMas. Posteriorment va tornar a l'estructura clàssica de l'agència a LOWE FMRG on va descobrir el seu interès pel màrqueting directe. Aquesta última disciplina la va portar a MR. JONH SAMPLE. Després de 10 anys de ser copywriter freelance l’any 2010/2011 es va traslladar a Vic per ser directora de comunicació de l’Atlàntida, Centre d’Arts Escèniques d’Osona. Poc després va tornar a Barcelona, al món de l'agència i a la publicitat. Ara era el torn dels mitjans socials amb el knowhow del copywriter tradicional i el knowhow de la persuasió, independentment de les marques i/o mitjans des de Won del grup Quinteam. Actualment és professora i cap de comunicació del nou Centre d’Alt Rendiment Creatiu Barcelona School of Creativity.

A més a més: 

  • Diplomada en el Mètode d’Alliberament de les Cuirasses© 2010-2012.

  • Formació “Les cuirasses mentals i emocionals” amb Sylvie Berube l’any 2013.

  • Membre de l’Associació MLC-IT Espanya.

  • Formació i supervisió contínua en MLC© amb Marie-Lise Labonté i Gloria Lerín.

  • Diplomada en Gest Conscient© amb Àngels Massagué.

  • Formació i supervisió contínua en Gest Conscient© amb Àngels Massagué.

  • Participant de tallers de Consciència sensorial des de 2008 amb Glòria Lerín, amb Àngels Massagué, Lee klinger lesser, Ute Strub i Enric Bruguera.

 

Aquests darrers anys ha compaginat la maternitat amb la creació de la Barcelona School of Creativity  i la creació dels tallers de Creativitat Inside Out i Despertat Corporal per a potenciar la creativitat.

Contacte

  • LinkedIn Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Facebook Basic Black

Dades enviades amb èxit!

La sala on es fa les sessions de Despertar Corporal és a la Barcelona School of Creativity. Carrer Pallars, 65 interior, local 4.

Tots els dilluns de 14 a 15:30 

bottom of page