top of page
IMG_0424.jpg

Creativitat Inside-Out és la integració pròpia de diferents fonts, mètodes i tècniques, enfocades al desenvolupament del potencial creatiu mitjançant el treball corporal (que anomeno Despertar Corporal), l’experiència sorpresa, la representació i el treball creatiu dirigit.

 

L’objectiu és que en comptes d’anar a buscar la inspiració a fora, en la imitació o seguint models que ens agraden i funcionen; despertem la creativitat que neix des de dins d’un mateix.

 

La matèria prima per fer creativitat ja hi és, però el cervell és mandrós. Cal fer un esforç constant per crear noves connexions neuronals. Cal que fem coses noves, que canviem de mà destre, que variem de ruta, que convidem el caos... Segur que n’heu sentit a parlar, oi? Doncs persegueixo exactament això: sacsejar-te, situar-te en llocs que no habites normalment, en situacions que no hi havies parat atenció abans.

 

Creativitat Inside-Out és una matèria que desenvolupo a la Barcelona School of Creativity dins del marc de la narrativa creativa. Tot i que ho obro a creatius i creatives d’altres àmbits més enllà de la publicitat durant els tallers de caps de setmana de Creativitat Inside-Out.

 

Així que si ets una professional de la pintura, l’escultura, les lletres, la música, el teatre, el disseny, o el que sigui que requereixi de procés creatiu, aquest lloc et pot resultar interessant.

 

post_taller_gener_1a.jpg
bottom of page